IMG_4671.JPG

Dobrodošli… :)

Na blog o svakodnevnom životu, izazovima u roditeljstvu, o ljubavi, sreći, životnim izazovima, iskustvima... Uz mnogo inspirativnih fotografija. Uživajte! 

Trudnoća i kilogrami

Trudnoća i kilogrami

Gledajući neke fotke iz trudnoće, shvatila sam koliko ne vidim sebe realno u određenim situacijama. Konkretno, dok sam bila trudna, bila sam svesna da sam se ugojila, ali sada iz ovog ugla - nisam se bila ugojila, nego uprasila. 😱🙈😱

Videla sam ja da su mi obraščići kao veverici koja drži lešnike u ustima, da su se ruke malo popunile, ali mi je sve to izgledalo kao da nije uopšte puno sve dok se nisam porodila i izgubila stomak koji je stvarao ravnotežu. 😂 Bez trudničkog stomaka, sve je izgledalo duplo veće. Stala sam na vagu i videla +16 (nakon porođaja!). Koji je to šok bio za mene!

Prilično sam pazila na ishranu u trudnoći, šetala sam u proseku po 11km dnevno, išla na jogu, ali i u više navrata sam morala striktno da ležim, tako da mislim da me je to ležanje prevarilo i kupovna hrana u tim trenucima.

10kg je samo od sebe otišlo u prvih mesec dana, onda 3 za još 3, 4 meseca, a sada i dalje vučem višak od 3, 4 kg (varira), prošlo je 8 meseci od porođaja. Nisam držala dijete, šetam i dalje redovno, a sa vežbanjem polako krećem ovih dana. Čekala sam da prođe Teodorina faza nespavanja, ali pošto se faza odužila, vreme je da se prilagodim novim uslovima. 😬

Koliko ste se vi ugojile u trudnoći? Koliko brzo ste se vratile na staru težinu? ☺

📷 @fotomrvica

Kengur mama

Kengur mama

Generacija "biblioteka, kaseta i sličnih zaboravljenih stvari"

Generacija "biblioteka, kaseta i sličnih zaboravljenih stvari"