IMG_4671.JPG

Dobrodošli… :)

Na blog o svakodnevnom životu, izazovima u roditeljstvu, o ljubavi, sreći, životnim izazovima, iskustvima... Uz mnogo inspirativnih fotografija. Uživajte! 

Generacija "biblioteka, kaseta i sličnih zaboravljenih stvari"

Generacija "biblioteka, kaseta i sličnih zaboravljenih stvari"

"Dolazim" iz onih generacija koje su satima čekale ispred televizora da se pojavi spot za najnoviju pesmu omiljene grupe, slušale radio i snimale na kasetu pesme koje smo voleli da slušamo.

Čekali smo da izađe novi broj časopisa da ne bismo više pevali "Anbrejk maj hart, sej ju lav mi agen, an dudu dudu du". 🙈😂

Ukoliko nas je nešto mnogo interesovalo, kao npr. zašto februar ima 28 dana, morali smo da odem do biblioteke i tražimo literaturu sa tom tematikom.

Posle svakog većeg događaja, sa nestrpljenjem smo čekali da odemo do foto radnje i razvijemo film sa fotkama dok su se u nama borili uzbuđenje i strah od toga koje su fotke uspele i da li smo napravili smešnu facu na slici sa simpatijom, pa onda oživljavanje fotki u našim rukama, gledanje po milion puta, pažljivo ređanje u albume... I dalje sam pristalica štampanja fotografija, fotke na ekranu pogledamo, sredimo, izbacimo na društvene mreže i ubrzo zaboravimo na njih, dok se albumima nekako uvek vraćamo, još taj neki poseban osećaj koji se probudi kada od 500 fotografija sa rođendana treba da izabereš desetak najboljih... Neprocenljivo.

Kada ste poslednji put odštampali fotografije? 📷📼❤

📷 @fotomrvica

Trudnoća i kilogrami

Trudnoća i kilogrami

Kad sam bila "glumica"...

Kad sam bila "glumica"...