IMG_4671.JPG

Dobrodošli… :)

Na blog o svakodnevnom životu, izazovima u roditeljstvu, o ljubavi, sreći, životnim izazovima, iskustvima... Uz mnogo inspirativnih fotografija. Uživajte! 

Druženje, hobi, posao i zabava - moguće je

Druženje, hobi, posao i zabava - moguće je

Da li bi trebalo da radimo nešto što volimo iako ne vidimo neki dublji smisao u tome ili da radimo nešto smisleno nadajući se da ćemo zavoleti na kraju naš posao?
Vremena su takva da nam ne ostavljaju mnogo izbora, mora da se radi. Nezavisno od diplome, interesovanja - kada se ukaže prilika da se zaradi, nema dileme, nema preispitavanja - da li to volim ili ne. Ali da li to onda znači da nikako ne možeš u sebi zadovoljiti želju i potrebu za nečim što te stvarno ispunjava?

FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 203.jpg


Meni je mnogo vremena trebalo da se pokrenem i stvarno posvetim nečemu što volim - pisanju. Nisam imala neki konkretan cilj na početku, osim da prevaziđem tremu i nesigurnost prilikom objavljivanja svojih tekstova.
Nisam ni razmišljala o tome da moj hobi koji volim može da mi donese zaradu, a još manje da ću upoznati toliko fenomalnih, kreativnih, produktivnih, preduzimljivih ljudi.


FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 108.jpg

Upoznajući različite profile ljudi, razmenjujući iskustva, ideje, spontano su se preklopile energije i pogledi Katarinini i moji.

FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 168.jpg
Od ideje do realizacije

Uz obaveznu šolju kafe došle smo na ideju da okupimo Instagram mame sa kojima smo u kontaktu i da na jednom predivnom druženju u opuštenoj i prijatnoj atmosferi JuHu igraonice uz mnogo osmeha, anegdota i konkretnih tema jedne druge edukujemo, pomognemo da se bolje i kvalitetnije razvijamo, ali i kreiramo neke nove, zajedničke projekte.FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 1.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 135.jpg

Uskoro očekujte neočekivano jer mama može sve što naumi. Zamislite onda koliko toga mogu inspirativne, ambiciozne mame kada se udruže!


FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 128.jpg

Ne odustajte od svojih snova i želja, odvojite vreme, bar malo vremena za ono što zaista volite da radite. Nemojte da vam glavna motivacija bude novac. I budite strpljivi. Takva ljubav i posvećenost se uvek prepozna i vrednuje! Možda će biti potrebni meseci ili godine dok se i sami ne uigrate, ne postavite neki kvalitet, ne napravite “wow” korak, ali ukoliko zaista volite to što radite i radite na sebi kako biste to radili što bolje uz glavnu motivaciju “LJUBAV” - nagrada će doći.

I ono što je još bitnije - bićete ispunjeniji i srećniji jer radite nešto što za vas znači “sreća”, a sreća je ono čemu svi težimo.

FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 143.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 83.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 80.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 152.jpg

Kao što vidite, naše okupljanje je obeležilo puno nasmejanih lica i mnoštvo sjajnih priča. Ostaje mi samo da se zahvalim ljudima koji su prepoznali potencijal i omogućili da nam dan ostane u što boljem sećanju.

Hvala mnogo Humani koja je naš događaj podržala divnim poklonima za mame i bebe. I što nam je osvežila druženje svojim Humana čajem za dojilje koji ima fenomenalan ukus.

FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 23.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 32.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 104.jpg

Hvala Weledi koja je podržala naše kreativno druženje i koja nas je obradovala sjajnim, potpuno prirodnim proizvodima - mislila je na mame, ali i na naše klince.

FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 7.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 15.jpg

Hvala i ProPolis Books koji nam je spremio veoma poučne i zanimljive knjige kao idealnu uspomenu na ovaj dan.

FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 5.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 13.jpg

Hvala Iceberg-u što je naš događaj podržao zdravim i neodoljivim mini obrocima u kojima smo svi podjenako uživali.

FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 160.jpg

Kao i FotoMrvici na fenomenalnim fotografijama, uhvaćenim trenucima, bez koga ne bismo ni mogli da podelimo deo atmosfere sa vama.

Katarina se pobrinula da nam spremi zdravu tortu bez šećera koja nam je vratila snagu i razmrdala vijuge. Recept imate na njenom sajtu Veseli zalogaji.

FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 105.jpg

Najveće hvala svim mamama koje su izdvojile svoje vreme, povele mališane (neke i tate da čuvaju mališane) i bile spremne da nesebično podele svoje znanje i predloge sa svima nama i svim mamama koje su nam online pružale podršku jer nisu bile u mogućnosti da dođu.

P. S. Uz sjajne animatore Juhu igraonice, nismo ni primetili da su deca bila sa nama sve vreme.

FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 194.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 136.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 111.jpg
FotoMrvica - 100319 MTG, Zajedno smo jace 162.jpg

Do novog druženja ili realizacije naših kreativnih ideja, pišite mi - da li ste se usudili da radite ono što volite makar iz hobija?

Andrijini dani

Andrijini dani

Kroz trnje do dojenja

Kroz trnje do dojenja