IMG_4671.JPG

Dobrodošli… :)

Na blog o svakodnevnom životu, izazovima u roditeljstvu, o ljubavi, sreći, životnim izazovima, iskustvima... Uz mnogo inspirativnih fotografija. Uživajte! 

Dan sa Zvechkalicom

Dan sa Zvechkalicom

Rođena sam i odrastala u Boru, malom gradu koji nije imao mnogo toga da pruži deci i mladima osim sportskih aktivnosti, bioskopa i s vremena na vreme neke predstave. Zbog toga sam oduvek duboko u sebi zavidela deci iz velikih gradova koji su mogli sebe da pronađu u bilo kojoj sferi jer im je sve bilo dostupno. 

Sada kao roditelj koji živi u velikom gradu, rešila sam da ne budem lenja i ne izneverim to malo biće koje se tek razvija nego da se trudim da joj pružim što raznovrsniji sadržaj. Tako smo i juče posetili @zvechkalica promo štand u @immooutletcentar , po prvi put "svirali" sintizajer, proverili kakvog je ukusa jaje zvečka, pomislili da će Zvechkalica svirajući sintisajzer da nam spremi kašicu pošto je ponavljala u ritmu "njam-njam", malo smo đuskali, mnogo se smejali... 

IMG_4258.jpg

Generalni utisak je da ćemo definitivno posetiti Zvechkalicu na njenom terenu, ali kad malo porastemo da možemo samostalno da đuskamo, sviramo i ispratimo veselu i zanimljivu Maju. =) 

1.jpg

P. S. Došapnula mi je pčelica da imaju i grupice samo za bebiće tako da ćemo se verovatno i ranije družiti. 🐣😍 

Imate li vi da predložite još neke događaje koji bi bili zanimljivi bebićima?
📷 @fotomrvica

Kupanje kao spas

Kupanje kao spas

Da sam beba samo jedan dan

Da sam beba samo jedan dan