IMG_4671.JPG

Dobrodošli… :)

Na blog o svakodnevnom životu, izazovima u roditeljstvu, o ljubavi, sreći, životnim izazovima, iskustvima... Uz mnogo inspirativnih fotografija. Uživajte! 

Da sam beba samo jedan dan

Da sam beba samo jedan dan

Često poželim da se stvorim u njenoj glavici, makar na pola sata i da vidim svet njenim očima, da osetim to oduševljenje kada mi neko prvi put da plastičnu flašu koju merkam danima, pa onda da je izučavam do detalja sa svih strana, okrećem, prevrćem, bacam, malo da liznem, udarim u pod, u nogu, u glavu, pa je opet izučavam, da se smejem od srca i pričam joj šta sam sve videla danas:

Znaš li ti, flašo, da sam danas videla nešto belo, veliko kao ja, posmatralo me je sa klupe, videla sam kako se pomera i pričalo mi je nešto nalik na „mjau, mjau“? Jao, flašo, poželela sam da to čudo uhvatim za rep i da ga prevrćem kao tebe, ali mi mama nije dala, stvarno mi nije jasno što. Ti, flašo, zapravo, i nemaš neki ukus, ali moram da te liznem još koji put da to potvrdim.
IMG_5183.jpg

Čime se vaše bebice najviše igraju (a da nisu igračke)? Mi pored flaše, jako volimo tatine slušalice za telefon i ukrasne kese. 🙈😂

📷 @fotomrvica 

Dan sa Zvechkalicom

Dan sa Zvechkalicom

Pevam danju, pevam noću, pevam bebi sve što hoću

Pevam danju, pevam noću, pevam bebi sve što hoću