Masaža za bebu – da ili ne

Na svakom času pored masaže, naučite i dosta korisnih stvari o samom povezivanju sa bebom, o važnosti dodira koji može da unapredi i podstakne razvoj (naročito u prvoj godini života), kako i zašto treba da uuuuspooriiiteee (nisam ni bila svesna koliko brzam, i dalje nisam potpuno savladala veštinu usporavanja, ali bar se trudim), kako da tumačite bebin plač, kako da unapredite roditeljske veštine i da vam ne otkrivam baš sve. :D Na kraju časa imate vremena da se podružite i razmenite iskustva sa drugim roditeljima.

Kupanje kao spas

Trenutno joj je, osim pravljenja poplave i "polivanja" roditelja,  najzanimljivija zanimacija da pije vodu iz kadice. Prevarant mali! Krene nešto da radi nožicama da nam skrene pažnju i za to vreme brzo okrene glavu na stranu. 😂😂😂

Dan sa Zvechkalicom

Sada kao roditelj koji živi u velikom gradu, rešila sam da ne budem lenja i ne izneverim to malo biće koje se tek razvija nego da se trudim da joj pružim što raznovrsniji sadržaj.

Igre za bebe do 8 meseci

Igra je bitan segment bebinog života i veći deo dana beba provodi igrajući se, ona na taj način upoznaje svet oko sebe, uči kako stvari funkcionišu, pospešuje intelegenciju, ali igra doprinosi i boljem raspoloženju, naročito, kada se priključe mame, tate, drage osobe.